Izvještaji

Izvještaji

Naše usluge

Istraživački tim CBS International obezbeđuje svojim konsultantima, procjeniteljima i klijentima širok spektar informacija, istraživačkih i konsultantskih usluga pokrivajući sve aspekte komercijalnih i stambenih nepokretnosti. Prikupljamo podatke i tržišne informacije iz internih i eksternih izvora kako bismo obezbijedili širi uvid u kretanja na tržištu nepokretnosti. Širom sveta naši istraživački timovi prate aktivnosti u gradovima, regionima i zemljama, sa demografskog i ekonomskog aspekta. Koristeći inter-regionalnu bazu podataka, konstantno prikupljamo i analiziramo podatke sa tržišta nepokretnosti, socio-demografske podatke kao i ekonomske informacije, kao i informacije sa tržišta kapitala. Ovo nam služi kao pouzdana osnova za izradu sveobuhvatnih analiza, praćenje trendova na tržištu nepokretnosti i projekcije kretanja tržišta.

Kompetentni rezultati naših istraživačkih timova imaju uticaj na sve naše aktivnosti i čine esencijalnu komponentu naših preporuka i odluka. Sve naše konsultantske usluge su podržane i ažurirane na temelju naših istraživačkih rezultata.

Izrađujemo redovne -kvartalne izveštaje o stanju na tržištu nepokretnosti u svim segmentima.

Pored redovnih istraživanja, po zahtijevu klijenta pružamo specifične i detaljnije analize konktetne nepokretnosti / tržišta nepokretnosti, koje su praktično neophodne prilikom donošenja svih investicionih odluka.

Usluge istraživanja tržišta:

  • Generalni ekonomski podaci i trendovi
  • Podaci i trendovi za specifičnu vrstu nepokretnosti uključujući prodaju, rente i prinos na kapital
  • Demografske studije
  • Analize tržišta kancelarijskog, maloprodajnog i stambenog prostora, industrijskih i logističkih objekata kao i hotelskog tržišta

Izvještaji

  1. Tržiste nekretnina Crne Gore 2015
  2. Tržiste nekretnina Crne Gore 2014

Više izvještaja

Istraživanje

- Za dodatne informacije, molimo vas kontaktirajte naš tim: office@cbre.co.me

Pronađite izvještaj

Pronađite izvještaj

Prodajem/izdajem nepokretnost

Kontaktirajte naš tim

Kontakt i Lokacija

CBS International doo
dio CBRE Inc. grupacije
Sava Ilića 13 | Crna Gora | 85347 | Herceg Novi
T +381 11 22 58 777
F +381 11 22 81 969
T +382 31 33 17 49
F +382 31 33 17 49
M +382 69 55 98 35